注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Spring Rain

记录美丽的世界,品味多彩的人生......

 
 
 

日志

 
 
关于我

喜欢旅行和摄影,发现和记录美丽的世界,喜欢音乐和读书,品味和珍藏生活中的感动。本博引用和转载他人作品,会注明。

网易考拉推荐

【文摘】你无所不能 You Can Do Anything  

2014-09-24 22:46:09|  分类: 文摘 Digest |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

You Can Do Anything 你无所不能

【文摘】你无所不能 You can do anything - Jenny - Spring Rain

If anyone tries to tell you that you can't work hard enough to face the task in front of you--show them that you're tough.  

If anyone tries to tell you that you are not that strong, don't listen to discouragement--know that you belong.

If anyone tries to tell you that you can't sing your own song, or make your way in the world...prove them wrong.

Everyone gets an angel... You can't always see them because sometimes they are invisible.

Sometimes they are your pet when he kisses you...

Sometimes they are a small treasure you find... an angel might even be your friend.

Those angels are quiet, but what they are really saying is:" pink clouds! A good day is just around the corner."

So, if you begin to worry too much, just remember...

Somewhere an angel is looking out for you, too.

【文摘】你无所不能 You can do anything - Jenny - Spring Rain

倘若有人试图告诉你,无论你多么勤勉也无法面对面前的任务告诉他们你能吃苦耐劳。如果有人试图告诉你,你并非如此坚强,别听泄气话要知道自己真正的归属。

假如有人试图告诉你,你不能我行我素,或者在这世界上,你无法成功发迹……向他们证明,他们错了。

每个人都有一个天使……你无法总是见到他们,因为有时他们是无形的。

有时他们化作你的宠物来亲吻你……

有时他们变成小小的宝藏让你发现……天使甚至可以变成你的朋友。

这些天使缄默不语,可他们真正在说的是:“粉红的云朵!美好的一天就在眼前!”

所以,当你开始忧心忡忡时,只要记住……

在某处,有一位天使,也在守候着你。

 

  评论这张
 
阅读(32)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017