注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Spring Rain

记录美丽的世界,品味多彩的人生......

 
 
 

日志

 
 
关于我

喜欢旅行和摄影,发现和记录美丽的世界,喜欢音乐和读书,品味和珍藏生活中的感动。本博引用和转载他人作品,会注明。

网易考拉推荐

【文摘】闪耀你的光芒 Shine Your Light  

2014-10-10 22:59:11|  分类: 文摘 Digest |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

闪耀你的光芒 Shine Your Light

If the world around you seems to be moving too fast, be extra calm, peaceful and patient.
如果你周围的世界看起来节奏太快,请保持额外的镇静、平和与耐心。
If the world around you seems too greedy and selfish, that’s the time to give extra love and be sincerely kind.
如果你周围的世界看起来太贪婪和自私,那是给予额外的爱和真心的仁慈的时候了。
If the world around you seems too confused and aimless, be extra focused and purposeful.
如果你周围的世界看起来太迷茫和漫无目的,请保持额外的关注和坚定。

【文摘】闪耀你的光芒 Shine Your Light - Jenny - Spring Rain

 
The world outside reflects back to you the energy you give it. If you don’t like what you see, you have every opportunity to change it by changing the way you are.
外面的世界反映给你的是你给予这个世界的能量。如果你不喜欢你看到的,那么你也可以通过改变你自己的行为方式改变你的所见。

【文摘】闪耀你的光芒 Shine Your Light - Jenny - Spring Rain


When you’re a light in the darkness, others will see it from far away. When you’re the difference that makes the difference, your efforts will bring abundant fruit.
当你成为黑暗中的一点光亮,别人从很远的地方也能看见。当你的与众不同带来更大的变化时,你的努力会换来丰硕的成果。

【文摘】闪耀你的光芒 Shine Your Light - Jenny - Spring Rain

 
If things around you seem to be at their worst, that’s when you can accomplish the most. Shine your positive light in the face of negativity, and you will change your world.
如果你周围的事情看起来处于最糟糕的情况时,那就是你能取得最大成功的时候。面对消极的时候闪耀你积极的光芒,你将改变你的世界。

 
  评论这张
 
阅读(67)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017